Niveau zwembaden
Niveau zwembaden

Zwembaden
op maat

Scroll
voor meer

Droom weg in je eigen tuin aan de beste prijs-kwaliteitverhouding

De zwembaden van Niveau zijn vervaardigd uit PP (polypropeen) of HDPE (hogedichtheidpolyetheen). De hoogwaardige kunststof wanden zijn 10 mm dik, UV-bestending en ondoorlaatbaar.

Een groot voordeel van dit materiaal is dat je je zwembad volledig kan personaliseren, zowel qua kleur als vorm. Ook inzake afwerking zijn er tal van opties. Denk maar aan een trap, verlichting of een rolluik om het zwembad af te dekken.

Onze vakspecialisten houden van maatwerk en matchen hun ontwerp met het karakter van je woning of tuin. Dankzij een korte levertermijn en een vlotte installatie, geniet je bovendien in ‘no time’ van dat zalige vakantiegevoel in eigen tuin.

9 voordelen van
Niveau zwembaden

Zwembaden
Zwembaden

9 voordelen van
Niveau zwembaden

Jouw droomzwembad op maat

Je kan je zwembad volledig personaliseren, zowel qua kleur als vorm. Daarnaast heb je de keuze uit trapconstructies, verlichting of afdekrolluiken.

  • Lengte: alles is mogelijk tussen 1 m en 20 m.
  • Breedte: tot 3,74 m ligt de transportprijs relatief laag. Indien je breder wenst, betaal je hoge transportkosten (uitzonderlijk vervoer).
  • Maatwerk: elke zwembadkuip wordt tot op de millimeter vervaardigd door de verschillende platen aan elkaar te lassen. 
  • Diepte: gemiddeld 1,5 m. Zo blijft het aangenaam om te staan.

 

Niveau zwembaden
Niveau zwembaden
Niveau zwembaden

Opties en afwerking

Niveau biedt een ruime keuze aan trapconstructies, verlichting of afdekrolluiken. Wat de filterinstallatie, de reiniging en de chloorbehandeling betreft, opteren we voor efficiënte en gebruiksvriendelijke systemen.

Inspuiters, skimmers en bodemputten

Aangezien elk Niveau zwembad op maat gemaakt wordt, kan je het aantal inspuiters, skimmers en bodemputten zelf kiezen. Wij adviseren je uiteraard i.f.v. het volume en de afmetingen van je zwembad.

Niveau skimmer
Verlichting

Het is mogelijk LED verlichting te voorzien in de lange wand van je zwembad. Het aantal armaturen kan je bovendien zelf kiezen omdat we maatwerk leveren. Het is niet alleen een veilige oplossing, maar het draagt ook bij tot de sfeer.

Niveau zwembaden
Manuele reiniging

Het is mogelijk een stofzuigeraansluiting te voorzien voor manuele reiniging. Door regelmatig de zwembadstofzuiger boven te halen wanneer er bladeren of grof vuil in het zwembad terechtkomen, voorkom je verstopping van de filter.

Zwembadrolluik

Een automatisch zwembadrolluik in PVC of polycarbonaat is geschikt tegen het vuil en goed voor je energiefactuur bij gebruik van een warmtepomp. Indien je een zitzone (plage) of een nis in het zwembad voorziet, kan je het zwembadrolluik hier mooi in verwerken. Zo behoud je een strak ontwerp.

Niveau zwembaden
Trapconstructies en plages

Je kan het aantal treden kiezen: 3, 4 of 5. Een zwevende trap is ook mogelijk. Indien je de trap combineert met een plage (zitzone), kan je het zwembadrolluik op een discrete manier verwerken in het ontwerp. Zo’n zitzone is trouwens leuk voor de kleintjes.

Niveau zwembaden
Verwarming

Dankzij een warmtepomp heb je ook zwemplezier wanneer de felle zomerzon niet van de partij is. Bovendien kan je de temperatuur van de warmtepomp vanop afstand instellen of controleren via een app.

Filterinstallatie

De filter is het kloppend hart van je zwembad. Idealiter wordt het water 3 tot 5 keer per dag gefilterd. Wij adviseren je over de geschikte pomptypes en filters zodat het zwembadwater perfect helder blijft. Niveau werkt met zeer betrouwbare zelfaanzuigende pompen. Dankzij een volledig geautomatiseerde backlash - terugloop van het water waarbij het vuil wordt meegenomen naar de afvoer - wordt de manuele tussenkomst tot een minimum herleid.

Chloor- en zuurtegraadregeling

Niveau gebruikt een techniek die de pH-waarde (zuurtegraad) en de Redoxwaarde (chloor) regelt. Ook publieke zwembaden gebruiken deze methode omdat ze het beste ontsmet en eenvoudig in gebruik is. In een privé zwembad kan je de chloorwaarde zeer laag instellen omdat er minder mensen baden. Op die manier heb je praktisch geen last van geurtjes terwijl je volop geniet van kraakhelder en perfect ontsmet zwembadwater. Het is ook mogelijk de dagelijkse dosering te sturen via internet. Je kan dit gemakkelijk zelf opvolgen of deze taak uitbesteden aan Niveau.

Niveau zwembaden

Configureer je eigen zwembad

Configureer in enkele klikken je droomzwembad met onze 3D calculator en ontvang onmiddellijk een offerte.

NAAR DE CALCULATOR