Niveau zwembaden
Niveau zwembaden

Je droom begint
bij Niveau

Scroll
voor meer

Een oogstrelend zwembad dat perfect samensmelt met je tuin, vervaardigd met hoogwaardige materialen. Een frisse duik nemen wanneer het kwik stijgt, onbekommerd genieten van een zomers aperitiefje of tot rust komen bij een glanzend wateroppervlak. Levensgenieters Jan en Andy joegen hun droom na en werden zelf gebeten door het zwembadvirus. 

Met passie, vakkennis en oog voor detail maken zaakvoerders Jan en Andy vandaag jouw droom waar: een ‘dream pool’ op maat van jouw tuin, in jouw favoriete stijl. Omdat het ietsje meer mag zijn dan de standaard. Omdat je tuin meer dan ooit een oase van rust is waar je fijne momenten deelt met familie en vrienden.

Niveau zwembaden
Niveau zwembaden
Niveau zwembaden

Als zwembadbouwer is Niveau actief in België en Nederland. Het team van Andy en Jan staat niet alleen voor maatwerk, maar gaat ook prat op een full service aanpak. Vanaf de opmeting t.e.m. de installatie van je zwembad, ze gaan voor het totaalplaatje. Mocht je nog twijfelen: op het moment dat het Niveau-team je tuin verlaat, kan je meteen het startschot geven voor je eerste pool party.

Omdat elk project uniek is, bouwt Niveau mooie zwembaden aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. En ook na de oplevering van je droomzwembad staat het team van Jan en Andy 24/7 paraat voor support en onderhoud.

 

Niveau verzorgt het totaalplaatje, van opmeting tot afwerking

N
Niveau zwembaden
Niveau zwembaden

Niveau verzorgt het totaalplaatje, van opmeting tot afwerking

Waarom zou je met Niveau in zee gaan?

Zaakvoerders Jan en Andy willen het zalige gevoel overbrengen dat hen telkens overvalt wanneer ze in hun eigen tuin tot rust komen bij een glinsterend wateroppervlak. Dit zijn de engagementen van het straffe Niveau-team:

  • Jouw uniek project krijgt van ons alle tijd
  • Een goede communicatie, een luisterend oor, oog voor detail en stipte afspraken
  • We denken met je mee en creëren voor jou de ideale ‘dream pool experience’
  • We laten je droomzwembad perfect samensmelten met jouw type woning of tuin, of het nu landelijk, modern of iets daartussenin is 
  • Ook na de plaatsing van je zwembad kan je 24/7 rekenen op onze support (herstellingen, onderhoudscontracten, online monitoring,...)

Configureer je eigen zwembad

Configureer in enkele klikken je droomzwembad met onze 3D calculator en ontvang onmiddellijk een offerte.

NAAR DE CALCULATOR